Om Tillit, Mod, Bemötande, Medarbetarskap & Samarbete

Niclas Lernbergers föreläsning kombinerar ledarskapsinsikter med starka personliga erfarenheter

Niclas Lernberger är en framstående talare och expert inom ledarskap som erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar om ämnen som självledarskap, service, bemötande, och psykologisk trygghet. Genom att dela sina egna livserfarenheter och hjärtliga anekdoter inspirerar han till personlig och professionell utveckling. Han betonar vikten av att skapa inkluderande arbetsmiljöer och omfamna förändring och kontinuerligt lärande inom ledarskapet. Niclas erbjuder även en omfattande utbildning om ledarskap som främjar både personlig och organisatorisk utveckling. Oavsett ämne strävar Niclas Lernberger efter att inspirera och utbilda individer och organisationer för att skapa bättre ledarskap och arbetsmiljöer.

Var Rocky - Hur vi skapar ett vi

I den här inspirerande föreläsningen berör Niclas Lernberger viktiga teman som tillit, mod, samarbete, ledarskap och kommunikation. Han använder berättelsen om Rocky, en assistanshund som förändrade sin familjs liv, som en stark metafor för att skapa en mer harmonisk och produktiv arbetsmiljö. Rocky representerar den psykologiska tryggheten och det stöd vi alla behöver på arbetsplatsen för att känna oss trygga, modiga och ansvarstagande.

Niclas Lernberger erbjuder värdefulla insikter och verktyg genom att:

 • Lär dig hur du, likt Rocky, kan vara en kraft för trygghet och mod på din arbetsplats.
 • Upptäck hur du kan förbättra ledarskapet och främja ett mer inkluderande och produktivt samarbete.
 • Få konkreta metoder för att stärka ditt självledarskap och bidra till en positiv arbetsplatskultur.

Varje organisation kan dra nytta av att ha en ’Rocky’ – någon som skapar magi i sin omgivning. Den här föreläsningen kommer att förändra ert sätt att tänka, arbeta och samarbeta för att skapa mer engagemang, arbetsglädje och ett starkare VI. Missa inte chansen att låta Niclas Lernberger inspirera er till att skapa en arbetsplats där alla känner sig värderade och som en del av ett gemensamt mål.

Medarbetarskapskoden - Om Tillit Mod och Samarbete

Vill du skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig delaktig och värderad? I Niclas Lernbergers föreläsning ”Medarbetarskapskoden” presenteras konkreta strategier och insikter för att uppnå just detta. Med fokus på kommunikation, samarbete och personlig utveckling, erbjuder Niclas lösningar som adresserar några av de vanligaste utmaningarna i arbetslivet.

Genom att boka Niclas föreläsning får du:

 • Insikter om hur klar och effektiv kommunikation kan bygga starkare relationer mellan kollegor.
 • Praktiska strategier för att främja bättre samarbete och öka engagemanget inom ditt team.
 • Vägledning för att inspirera till större ansvarstagande och skapa en tryggare arbetsmiljö för alla medarbetare.

Niclas Lernbergers föreläsning är en ögonöppnare som visar vägen till en arbetsplats där förståelse, respekt och stöd inte bara är ord utan verkliga handlingar. Boka föreläsningen och få verktygen du behöver för att skapa en arbetsplats där varje anställd känner sig värderad och inspirerad att växa tillsammans. 

Ledarskapskoden - Att leda sig själv och andra

Har du någonsin känt att du inte når din fulla potential som ledare, eller att ditt team inte arbetar mot gemensamma mål? Niclas Lernberger kan vara svaret på dessa utmaningar. Med sin föreläsning ”Ledarskapskoden” erbjuder Niclas insikter och konkreta verktyg för att förbättra både självledarskap och gruppledning, anpassat till dina unika behov och erfarenhetsnivå.

Niclas Lernberger fokuserar på att utveckla dig som ledare i olika aspekter:

 • Att leda sig själv och andra – Lär dig att vara en modig ledare som vågar lyssna och ta beslut.
 • Fem nycklar till självledarskap – Utveckla din förmåga att leda dig själv effektivt.
 • Fem nycklar till ledarskap – Få verktyg för att leda andra med säkerhet och framgång.
 • Fem nycklar till att skapa ett ’Vi’ – Lär dig att bygga och underhålla starka teamrelationer.

Föreläsningen är flexibel och anpassas efter deltagarnas behov och önskemål. Den riktar sig till chefer på alla nivåer, från de som är nya i rollen till de mer erfarna. 

En föreläsning som ger dig kunskap och verktyg för att växa som ledare. Du kommer att lämna med nya perspektiv, praktiska strategier och ett förnyat engagemang för ditt ledarskap. Vare sig det gäller att hantera vardagliga ledarutmaningar eller att navigera genom större förändringar, erbjuder Niclas en vägledning för att du ska kunna leda med tillit och effektivitet.

I varje föreläsning med Niclas Lernberger ingår följande:

 • Församtal
 • Förstudie
 • Genomförande
 • Sammanfattning av PPT-bilder
 • Fördjupningsfrågor för fortsättningsarbete
 • Uppföljningssamtal

Till varje föreläsning går det att koppla på en workshop eller utbildning.

Kontakta och boka Niclas Lernberger

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig. Låt oss samarbeta och skapa något fantastiskt tillsammans.